Støt os i Santander Cup mod Furesø HK

København Håndbold træder nu ind i Santander Cuppen 2020, og det starter med et opgør mod Furesø i Værløse Hallen tirsdag aften.

Cheftræner Claus Mogensen sidder og klipper det sidste video og gør klar til taktikmøde for København Håndbold forud for tirsdagens Santander Cup-opgør mod Furesø HK i Værløse.
– Det er en fed oplevelse, vi har at se frem til i morgen. Furesø har gjort et stort arbejde for at lave en flot ramme til kampen. Vi glæder os til at komme ud og spille i en af de lokale klubber, hvor man kan mærke foreningssammenholdet. Det er mange af vi andre også vokset op med, men i vores professionelle dagligdag oplever vi det ikke på den samme måde, siger han og understreger, at København Håndbold tager opgaven meget seriøst.
– Vi kommer også og vil vise os frem fra vores bedste side. Vi vil være bedre på både taktik, teknik og fysik, og så vil vi rigtigt gerne vise de fremmødte en masse god håndbold, så jeg håber, at der både vil være mange lokale, men også en del af vores egne fans med, slutter han.

Kampen spilles kl. 19.30, og der er fri entre.

Find eventet her.