Stærk dækning på Champions League

Når København Håndbold i næste uge tager fat på Champions League, er det med Viasat som mediepartner, og de lover en meget bred og faglig dækning af tigrenes kampe, samt alle kampene fra puljen.

Chefredaktør på TV3Sport Rune Knudsen fortæller her lidt om det, seerne kan forvente sig af den kommende dækning.
– Women’s EHF Champions League er den ypperste klubturnering i kvindehåndbolden. Det gør den naturligvis meget interessant for os og for vores seere og brugere. Ikke mindst når vi er så heldige, at vi kan vise kampe med det danske mesterhold, siger han og forklarer, at TV3Sport, TV3Max og Viaplay sender alle kampe:
– Vi ved, at mange af vores kunder er interesserede i håndbold. På vores TV-kanaler viser vi masser af udvalgte kampe, men vi ved også, at de virkelig interesserede vil have endnu mere, og derfor viser vi alle kampe fra Champions League – med undtagelse af dem, DR Sender – på Viaplay, forklarer han.

TV-seerne vil for det meste blive guidet gennem kampene af Jeppe Haugaard og Christian Dalmose, samt vært Søren Frederiksen.
– På TV3Sport glæder vi os rigtigt meget til at dække København Håndbolds kampe. Vi kommer til at dække dem, som vi altid gør; med stor passion, høj faglighed og ikke mindst godt humør. Vi håber naturligvis på dansk succes, men ser også frem til at dække kampene med skarpe journalistiske vinkler og ikke mindst lade vores dygtige kommentatorer og eksperter præsentere en dækning, hvor faglighed og nørderi er en vigtig ingrediens, slutter han.

Du kan se alle kampen fra København Håndbolds pulje på Viaplay, men her er kampene, du kan se på TV. Enkelte kampe er stadig ikke fastlagt.

Sendeplan:

06.10 TV3 SPORT 13.30 – 15.30 (kampstart 13.45) København Håndbold – Brest Bretagne

13.10 TV3 MAX 15.00 – 17.15 (kampstart 15.30) IK Sävehof – København Håndbold

20.10 TV3 SPORT 13.20 – 15.30 (kampstart 13.45) København Håndbold – Rostov Don

03.11 KANAL IKKE FASTLAGT (Kampstart 14.00 dk-tid) Rostov-Don – København Håndbold

10.11 KANAL IKKE FASTLAGT (kampstart 15.00) Brest Bretagne – København Håndbold

18.11 TV3 MAX (tid TBA) (kampstart 13.45) København Håndbold – IK Sävehof