Sølv til København Håndbold

Efter 60 minutter måtte København Håndbold se Nykøbing F. Håndboldklub juble over at have vundet 27-25 i den tredje og afgørende DM-finale.

Gradvist er skuffelsen over nederlaget afløst af stolthed over sæsonens præstation og klubbens første medaljer er sikret.

Topscorer for København Håndbold blev Mia Rej, der også blev kåret til kampens bedste KBH-spiller af værterne. Tilskuertallet i Arena Næstved var 3.314. Tak for støtten til alle de mange medrejsende fans, som var med til at skabe en fantastisk ramme om finalen. Der skal også lyde en stor tak til Christina Nimand Hansen, som igen havde trukket målmandstrøjen over hovedet til finalen.

Dette var sidste kamp i sæsonen 2016/2017, som dermed også blev den sidste kamp i tigertrøjen for Christina Elm, Ine Stangvik, Ronja Johansen, Sofie Flader, Maria Dueholm Sørensen, Anne Mette Hansen og anfører Anne Mette Pedersen.

Målscorere:
7 Mia Rej
5 Anne Mette Hansen
4 Sofie Flader
3 Louise Svalastog
3 Anne Mette Pedersen
2 Mai Kragballe
1 Myrthe Schoenaker

Vi glæder os allerede til næste sæson, og du kan købe KBH Kortet med rabat til og med den 1. juni. Så er du sikret fast siddeplads til alle hjemmekampe i Frederiksberg Hallen – inkl. kampene i Europa. Læs mere via knappen nedenfor.

/KK

Køb KBH Kortet her