SEMIFINALE

Minimum et point skulle der til i dag mod Odense Håndbold i den sidste slutspilskamp for at sikre den tredje DM-semifinale i træk for København Håndbold, men der blev sat hele to ind på kontoen efter en sejr på 19-27.

Det var sidste chance for tigrene i dag at sikre en plads i DM-semifinalerne, og kravet var point mod Odense Håndbold. En stærk afslutning på første halvleg sendte tigrene til pausen med 8-14, og efter 60 minutter var den føring udbygget til 19-27.

I målet leverede Johanna Bundsen en solid præstation, mens Linn Blohm blev topscorer for København Håndbold med 7 kasser på 7 forsøg.

– Jeg er virkelig glad, og jeg er stolt. Mest af det udtryk – den gejst og den vilje, vi går til kampen med. Vi har haft kuglen for panden en uge nu, men vi formår at vende det til brændstof mod Odense, og nu glæder vi os til at spille semifinaler, siger cheftræner Claus Mogensen, der håber, at “sektion H” følger med til Dokken.
– Vores fans nede bag mål var fremragende igen i dag, og jeg håber, at de ved, hvor stor betydning deres støtte har. Vi vil gerne have dem med til Esbjerg. Det skal der ikke herske nogen tvivl om, slutter han.

De to point fra dagens sejr sender dermed København Håndbold i den tredje DM-semifinale i træk. Forude venter Team Esbjerg, og den første kamp er allerede på lørdag den 27. april i Esbjerg. Første hjemmekamp er den 1. maj i Frederiksberg Hallen. Den eventuelt tredje kamp spilles den 8. maj i Esbjerg.

Kampfakta: 19-27 (8-14)
Målscorere:
7 Linn Blohm
6 Anne Cecilie La Cour
2 Louise Føns
2 Mai Kragballe
2 Kelly Dulfer
2 Marie Wall
2 Andrea Hansen
1 Larissa Nusser
1 Maria Lykkegaard
1 Hanna Blomstrand