Sejr over NFH

Den første kamp ved Naturens Rige Cup blev vundet med 28-27 i Møn Hallen over Nykøbing Falster Håndboldklub, og dermed møder København Håndbold det tyske hold Buxtehuder SV kl. 15.00 på lørdag i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

København Håndbold kom godt fra start med en føring på 6-2, men traditionen tro blev opgøret tæt og først afgjort i det sidste minut. Da uret stod på 60 minutter, lyste måltavlen 27-28, og tigrene lægger dermed ud med en sejr i Naturens Rige Cup.

– Larissa var den eneste gengænger i bagkæden fra sidste sæson, men alligevel lykkedes det os at spille med meget fart, og det glæder mig at se, selv om relationerne ikke er så stærke endnu, og dertil var det godt at se, at mange af vores nye spillere også fik budt fint ind, siger Mogensen og forsætter:
– Hjertner har fundet hurtigt ind i spillet, og de unge spillere tog fra, mens Lykke og Linn viste, hvor enormt vigtige de to bliver for os, ikke mindst i forsvarsspillet.

København Håndbold trænede i fredags sammen med Nykøbing Falster Håndboldklub, og de gulblusede sydfra er også modstanderne i den første turneringskamp i HTH Ligaen, når den skydes i gang den 30. august på Falster.
– Det var dejligt at vinde, for det giver lige lidt ekstra selvtillid, sammen og som individ, men det er kun én sejr, så så meget betyder det ikke, men det er altid dejligt, og så gør det ikke noget, at det er over vores træningskammerater fra Nykøbing, smiler Mogensen og slutter:
– Det var et super flot arrangement på Møn med en fantastiske kulisse. Tænk sig en fuld hal til en træningskamp. Det er fantastisk.

Kampfakta: 27-28 (14-15)

Målscorere:
7 Maria Hjertner
5 Linn Blohm
4 Olivia Mellegård
3 Debbie Bont
2 Nyala Krullaars
2 Larissa Nusser
2 Maria Lykkegaard
2 Andrea Hansen
1 Aimée Von Pereira