Sejr i den første semifinale

København Håndbold leverede en helhjertet indsats mod FCM Håndbold i den første semifinale og kunne efter 60 minutter juble, da cifrene på tavlen hed 20-21.

Det blev en følelsesmæssig rutschetur for tilskuerne i IBF Arena mandag aften, hvor København Håndbold var foran det meste af kampen, men FCM Håndbold kom tilbage mod slutningen. Dog havde tigrene is i maverne denne gang og vandt kampen med 20-21.

– Det er svært at være ret meget andet end tilfreds og stolt lige nu. Vi har vundet, og selv om der er en masse skønhedspletter, så smudser det ikke det store billede til, for det er ikke vigtigt nu. Vi vandt, sagde cheftræner Claus Mogensen efter sejren, og han forsatte:
– Vi har brugt de få dage siden sejren over Silkeborg-Voel på at sikre den bedste mulige optakt, så vi var så godt forberedte på FCM Håndbold, som vi kunne være, og jeg synes, at vi langt hen af vejen lykkedes med at gøre ondt på dem med vores spil. Både i forsvaret og angrebet, sagde han og henviste til, at det var en holdindsats, der fik sejren hjem.
– Jeg ser et hold, hvor de rutinerede tager ansvar, mens de unge turde komme ind og spille deres chancen. Vi bruger hele bredden, og de byder virkelig ind. Jeg er en tilfreds træner.

Bag København Håndbold var mange medrejsende og larmende fans, hvilket Mogensen ikke overraskende var glad for.
– Vores fans er simpelthen fantastiske. De heppede hele kampen igennem, og de gav den lige en ekstra tand, da det blev svært. Tusind tak til dem. Jeg er glad for, at vi kunne give dem en sejr i dag. Den har de fortjent.

Kampen gav desuden debut til unge Jaqueline Tandrup, der til daglig spiller for FIF U18.

På lørdag er der returopgør i Frederiksberg Hallen. Køb billet til den kamp på Ticketmaster.dk eller køb billet til grillfesten.

Målscorere:
7 Anne Mette Hansen
5 Mai Kragballe
3 Mia Rej
2 Debbie Bont
2 Stine Knudsen
1 Louise Føns
1 Louise Svalastog

TV2Sport var på plads til kampen, og de har klippet et lille goalshow sammen. Se det her. Du kan også læse reaktionen med Louise Svalastog her. 

/JMT