Scanningen på Olivia var desværre som frygtet

Det er med stor sørgmodighed, at vi må meddele, at Olivia Mellegård har spillet sin sidste kamp i København Håndbold. I onsdagens hjemmekamp mod Viborg fik Olivia et vrid i knæet og scanningen viste desværre, at Olivia har ødelagt sit forreste korsbånd i højre knæ.

I 2020 ødelagde Olivia også sit korsbånd og det inderste ledbånd i venstre knæ. Dermed er det altså ikke det samme knæ, der er ramt i den her omgang. Olivia skal opereres snarest muligt og starter kort derefter sit genoptræningsforløb for at komme tilbage hurtigst muligt.

Casper Porsgaard udtaler;

”Vi er først og fremmest utrolig kede af det på Olivia’s vegne. Hun har været en vigtig del af holdet og vi kommer i den grad til at savne hende på banen i den resterende del af sæsonen. Pigerne har været meget berørte over, at se en god veninde blive slemt skadet igen, men nu må vi rejse os sammen og kæmpe for Olivia, hinanden og klubben.”

Nu venter et hårdt genoptræningsforløb og Casper fortsætter;

”Det var virkelig ikke den måde vi ønskede at skulle sige farvel til Olivia på, men nu vil vi forsøge at hjælpe hende så meget som muligt mens hun er i klubben og sørge for, at hun står stærkest muligt i sit genoptræningsforløb inden hun skal videre til sommer. Olivia har før vist at hun kan komme stærkt tilbage og det er vi sikre på, at hun også vil gøre den her gang.”

Olivia udtaler;

”Jeg er selvfølgelig meget ked af at komme slemt til skade endnu engang. Jeg følte, at jeg netop var kommet helt tilbage på mit bedste niveau. Nu venter en operation og et langt genoptræningsforløb og jeg vil kæmpe hårdt for at komme stærkt tilbage. Jeg har prøvet det før og jeg ved hvad der kræves af mig, så nu vil jeg bare hurtigst muligt i gang med genoptræningen.”

Det betyder desværre også at Olivia har spillet sin sidste kamp i København og fortsætter;

”Jeg vil gerne takke alle der har været en del af min rejse i København Håndbold. Alle spillere, trænere, fans, sponsorer og folk i og omkring holdet. Det har været en vild oplevelse. Men nu vil jeg støtte pigerne med alt jeg har så vi kan afslutte sæsonen så godt som overhovedet muligt sammen.”

Olivia fortsætter sin karriere hos IK Sävehof efter sommerferien, hvor hun spillede, inden hun skiftede til København Håndbold i 2019.

Kom og støt Olivia og pigerne når vi på søndag møder Esbjerg på hjemmebane. Køb dine billetter til kampen kl. 16.00 her!