Sæsonens bedste spiller

Forud for sæsonens sidste hjemmekamp, blev der traditionen tro afviklet en afstemning, om hvem der skulle kåres sæsonens bedste spiller i København Håndbold.

København Håndboldfans- og partnere havde op til kampen i fredags, deltaget i afstemningen om, hvem de synes, skulle have æren af at blive kåret sæsonens bedste spiller.

Kelly Dulfer vandt afstemningen og kan dermed slutte sin karriere i København Håndbold af med titlen som årets tiger i sæsonen 2018/2019.

Inden kampen mod Odense i fredags, blev vinderen kåret. Kelly Dulfer blev æret af alle de fremmødte og fik som anerkendelse, overrakt en ”kurv” af København Håndbolds adm. Direktør Janni Møller Thomsen.

Om udnævnelsen siger Kelly:
– Jeg er meget beæret over at vinde denne titel, og fortsætter.

– Jeg synes virkelig at vi spillede som et hold denne sæson. Jeg håber virkelig at vi som hold kan vinde bronzemedaljen sammen, for det synes jeg virkelig at holdet fortjener.

Kelly er udtaget til de kommende landsholdssamlinger og kan derfor ikke helt gå på sommerferie endnu, selvom sæsonen i København Håndbold går på hæld.
Kelly præsenteres af PureLeaf.

Tigerne løber på banen i sæsonens sidste kamp, på fredag den 24. i Odense, i jagten på bronzemedaljer. De har brug for fuld opbakning, så hop i tigerstriberne og tag turen over broen.

Køb billet til sektion H lige her:
http://ohc.eventii.dk/Event/1333185