Rej: “Det var nervepirrende”

Tiden udenfor banen er forbi for Mia Rej, der i gårsdagens træningskamp mod Buxtehuder SV kunne gøre comeback.

Den 29. september var sidste gang, Mia Rej spillede en håndboldkamp, og dengang var det for Danmark i landsholdstrøjen. En kamp, hvor hun blev langtidsskadet på grund af et overrevet korsbånd. Siden har hun støttet holdet fra tribunen, men lørdag blev det så endelig til spilletid igen for playmakeren, og det var ikke helt uden, at det kunne mærkes i maven, at hun tog harpiks på fingrene og trådte ind på banen.
– Det var rigtigt dejligt med comeback, men også nervepirrende og nervøst. Jeg snakkede kort med Claus inden kampen om, at det nok er den første træningskamp i meget, meget lang tid, som jeg har været nervøs forud for, smiler playmakeren, der forsætter:
– Jeg kom ind efter 20 minutters tid, og da jeg lige havde brugt for de første to minutter derefter på at ryste situationen af mig, så synes jeg faktisk, det gik rigtigt fint, siger Mia Rej og slutter:
– Jeg glæder mig til mange flere minutter.

Om Mia Rej kommer i kamp i dag ved Naturens Rige Cup mod de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg, kan du se ved at følge København Håndbolds Instagramkonto @KBHBolddk – eller ved at klikke her.
Hanna Blomstrand og Amalie Milling opdaterer igen i dag flittigt fra kampen.

Mia Rej præsenteres af Advokatfirmaet Nygaard.