Rej: “Det er min klub”

København Håndbold og Mia Rej er blevet enige om at forlænge playmakerens kontrakt, der ellers udløb til sommer, men nu løber den til 2022.

Hun behøver ikke nogen præsentation, for hun har i den grad gjort opmærksom på sig selv, efter hun i august gjorde comeback efter ti en halv måneders skadespause. Mia Rej har vist storspil i opstarten, og København Håndbold tilbød i september playmakeren en ny kontrakt.
– Jeg er utrolig glad for, at København Håndbold og jeg er blevet enige om en forlængelse af min kontrakt. Jeg er beæret over, at klubben så tidligt har taget fat i mig, og at de stadig kan se, at der er en fremtid for mig i København Håndbold, selv ovenpå et år udenfor banen, siger Mia Rej og forsætter om beslutningen om at forlænge:
– Jeg er nu i gang med mit sjette år i København, og jeg har været en del af et fantastisk eventyr, som jeg er sikker på, langt fra er slut. København Håndbold er blevet min klub, og jeg føler, jeg sammen med klubben er vokset med opgaven, og jeg har udviklet mig som håndboldspiller og menneske. Derudover så har det betydet meget, at min kæreste er her, og at vi forsat kan bo sammen. Det er vigtigt for mig at være lykkelig udenfor banen for at kunne præstere inde på den, understreger hun og slutter:
– København har ambitioner om at blande sig i toppen af dansk håndbold, og min drøm er igen at vinde titler med tigeren på brystet.

Cheftræner Claus Mogensen er ikke overraskende godt tilfreds med, at han de kommende sæsoner også disponerer over en kapacitet som Mia Rej.
– Det siger sig selv, at vi er enormt glade for, vi har forlænget med Rej. Hun har den første måned af sæsonen været HTH Ligaens mest dominerende spiller, og det endda direkte efter mere end 10 måneders skadespause. Hun er på forbilledlig vis kommet tilbage i en fysisk stærkere udgave, og hun spiller på et niveau og med en autoritet, som havde hun slet ikke været væk. Her har vores fysiske stab med Kasper Danborg, Mark Christophersen og Rasmus Munch-Hansen i samarbejde med Rej gjort et rigtig flot stykke arbejde, siger han og forsætter:
– Jeg tror, det er de færreste, som ikke har fanget, at Rej har scoret en masse mål i begyndelsen af sæsonen, men for os er hun så meget andet end topscorer. Hun er vores anfører, og det er hun i høj grad i kraft af hendes kompromisløse tilgang til det at være professionel håndboldspiller, hvor hun sætter enormt høje krav til både sig selv og sine omgivelser, hvilket gælder både medspillere, trænere og administration. Det gør hende til en vigtig kulturbærer, hvor hun med sit enorme drive for at vinde, sætter overliggeren højt i forhold til kvalitet til træning og kamp, siger han og forsætter med et smil:
– I den forbindelse kan der falde lidt brænde ned, hvis man tager for let på opgaven, så det gør man sjældent. Det aftvinger også respekt, at hun træffer små som store beslutninger med henblik på at blive så god en håndboldspiller som muligt, og det er de færreste, som dropper sommerferien, hvis det er det, der kræves for at være klar til den nye sæson. Det er helt naturligt for Rej, og resultatet taler jo for sig selv, understreger han og slutter:
– Med forlængelsen har vi lagt en meget vigtig brik i puslespillet for at konkurrere i toppen af den danske liga de kommende år, og vi glæder os meget over, at Rej vil være med på den rejse.

Mia Rej har forlænget til 2022. Hun præsenteres af Advokatfirmaet Nygaard. 

Se Rejs profilside her eller køb hendes spillertrøje på tilbud til bare 149,- kr. ved at klikke her.