Overbevisende sejr

København Håndbold har sikret sig en plads i kvartfinalen i Santander Cup med en sejr over TTH Holstebro på hele 34-22. Cheftræner

Cheftræner Claus Mogensen kunne se København Håndbold komme godt fra start i Santander Cup, hvor tigrene kom foran 6-0, 9-1 og gik til pausen foran 16-9.
– Jeg er meget glad for resultatet, men jeg er også rigtig glad for præstationen, for jeg synes, vi spillede rigtig godt. Alle bød ind, og jeg synes, vi fik nogen af de ting, vi har trænet hårdt på, i spil i kampen i dag, og det er jeg meget tilfreds med, fortalte Claus Mogensen efter kampen og forsatte:
– Jeg er normalt ikke meget for at fremhæve enkelt-præstationer, men jeg er nødt til at løfte på hatten for Bundsen og Rej. De viste simpelthen høj klasse i dag.

Selv havde en af debutanterne Johanna Bundsen mere travlt med at kreditere holdet fremfor at rose egen indsats.
– Det var dejligt endelig at spille første kamp af betydning for København Håndbold, og det gav ro, at vi fik en rigtig god start på kampen, og jeg synes, det var fedt at stå bag et forsvar, der var så godt, som det var i dag, fortalte hun.

Næste opgave for København Håndbold er den første kamp i HTH GO Ligaen, og modstanderen er selvsamme TTH Holstebro.
– Jeg er sikker på, at TTH kommer til at udfordre os mere taktisk næste gang, og det skal vi prøve at se frem mod og tænke os til, hvad de kan finde på at møde os med, siger cheftræner Claus Mogensen, der også gerne ser tigrene sætte flere bolde i kassen.
– Jeg synes også, vi selv kan blive lidt skarpere, for vi kommer til at brænde lidt for mange store chancer gennem kampen, så vi kan godt få en bedre udnyttelsesprocent. Vi gør det godt i forsvaret, men i flere tilfælde bliver det Bundsen, der redder os, så der kan vi også blive mere stabile.

København Håndbold er dermed i kvartfinalen, og der er lodtrækning den 29. august omkring kl. 18.00 forud for Super Cuppen i Roskilde.

Mia Rej blev kåret til kampens bedste spiller.

Foruden Johanna Bundsen fik også Annika Meyer, Line Bjørnsen, Hanna Blomstrand, Kelly Dulfer, Mia Møldrup og Jenny Alm debut, mens Martine Andersen (FIF) var med på bænken som gardering for Bundsen, der stod distancen hele kampen.

Kampfakta: 22-34 (9-16)

Målscorere:
12 Mia Rej
5 Line Bjørnsen
4 Louise Føns
4 Jenny Alm
2 Debbie Bont
2 Hanna Blomstrand
2 Mai Kragballe (2 straffe)
1 Annika Meyer
1 Kelly Dulfer
1 Myrthe Schoenaker (1 straffe)

/JMT