Optakt: Team Esbjerg – København Håndbold

Cheftræner Rasmus Overby sætter ord på dagens kamp i Blue Water Dokken, hvor sidste sæsons danske mestre venter inden landskampspausen i næste uge.

-“Vi kommer fra en utrolig fin og gennemført kamp mod Bjerringbro i onsdags, hvor der var mange spillere som fik vist sig fint frem. Vi ser en positiv udvikling i vores spil og relationerne begynder at blive bedre og bedre mellem spillerne.

Vi har tidligere vist at vi kan præstere på et utrolig højt niveau, men vi skal blive mere stabile i vores præstationer. Dette bliver også en nøgle i dagens kamp mod Team Esbjerg. Vi står overfor et hold som har store ambitioner såvel nationalt som internationalt, og derfor bliver det vigtigt at vi formår at reducere vores udfald i kampen..

Vi skal lykkes kollektivt med at få lukket ned for deres dygtige individualister og acceptere at de engang imellem score et flot mål eller to. I dag kræves det mere end bare talent for at vinde, og derfor forventer vi os nogle spillere som er klar på at kæmpe med alt hvad de har, for at tage 2 point med hjem til hovedstaden.

Vi glæder os til at løbe ind i “Dokken” hvor der altid er en herlig stemning og god atmosfære.”

Der ønskes en rigtig god kamp!