Optakt: Skanderborg Håndbold – København Håndbold

Assistenttræner Mikkel Thomassen giver status på truppen ovenpå sidste uges sejr i SønderjyskE, samt sætter lidt ord på dagens modstander Skanderborg Håndbold.

Det er kun en uge siden vi sidst drog afsted imod det jyske. Hvordan er humøret i truppen ovenpå sidste uges sejr?
– Humøret har været fantastisk! På jysk er det vel ikke for meget at sige, at vi er meget glade og stolte af, hvordan vi resultatmæssigt har præsteret indtil videre i sæsonen. I takt med de fine resultater og sejrene, så har der fulgt masser af glæde og tro på tingene, men det er ikke kun glæde og stolthed som har fulgt med os. Vi oplever også, at truppen formår at være meget fokuserede og målrettede, så vi til hver eneste træning og kamp forsøger at gøre vores absolut bedste for at levere på højeste niveau og blive bedre.

I sommers hentede vi Emilie Ytting fra netop dagens modstander, men vi har desværre ikke haft mulighed for at se hende trække i København Håndbold trøjen endnu. Hvordan har Rasmus og dig kunnet bruge hende frem mod dagens kamp?
– Emilie har på grund af hendes erfaring og gode håndboldforståelse meget naturligt været med i de taktiske overvejelser frem mod kampen. Hun har kendskab til både deres kollektive samt individuelle kompetencer, så det har vi forsøgt både i trænerteamet samt i spillertruppen at få gavn af før og efter vores seneste træninger og taktikmøder.

Hvem ser du som deres nøglespiller?
– Jeg vil først og fremmest gerne fremhæve deres hold. Skanderborg Håndbold har i mange år været dygtige til at leverede bundsolide holdpræstationer, og få det maksimale ud af deres trup. Vi kommer derfor med stor respekt for deres hold, og de kvaliteter som det har. Skal jeg fremhæve en nøglespiller, så vil det være Stine Kristensen. Uanset hvilket spilfase vi taler om, så er hun afgørende med hendes afklaret hed, aggressivitet og enorme vilje til at kæmpe. En spiller, som ikke kun for denne sæson, men også for hendes seneste sæsoner virkelig fortjener ros og anerkendelse.

Alle ønskes en god kamp!