Optakt: Ringkøbing Håndbold – København Håndbold

Cheftræner Rasmus Overby sætter ord på dagens kamp i Skjern Bank Arena, hvor vi i dag er en del af et arrangement med hele 3 håndboldkampe på én dag.

-“I dag er det årets længste udebanekamp, hvor turen går til Ringkøbing, eller i dagens anledning Skjern.

Vi kommer fra en god oplevelse senest mod Ajax på hjemmebane og vi glæder os til at møde et stærkt spillende Ringkøbing hold, som har taget 4 point i de seneste 3 kampe med henholdsvis en sejr over Århus og uafgjort mod både Horsens og SønderjyskE.

Ringkøbing har hentet godt ind til den nye sæson, og kan præsentere mange spændende individualister som fx. Frida Høgaard og Maria Wierzba og i forvejen havde de Jane Mejlvang, som har præsteret flot over de seneste par år.

Vi har i denne sæson været svingende i vores præstationer, men har de seneste par uger ramt en bedre stabilitet i både forsvar og angreb. Relationerne mellem spillerne bliver bedre og det kommer til at give flere muligheder i vores spil.

Kampen i dag bliver mødt med stor respekt og det kræver en koncentreret indsats i samtlige 60 minutter, hvis vi skal tage 2 point med hjem til København.

Vi glæder os til kampen og til at vise tigerlogoet frem igen i det jyske.”

Vi ønsker alle en god kamp og et godt arrangement!