Optakt: København Håndbold – Viborg HK

Hvordan er det for dig at være tilbage i Frederiksberg hallen?

Det er altid en fornøjelse at træde ind i Frederiksberg hallen og hilse på dem som arbejder i hallen. Der er mange som arbejder der i dag som også arbejdede der dengang jeg selv var aktiv i hallen. Jeg er glad for at kunne give noget tilbage til det miljø jeg selv er vokset op i.

Viborg HK har mistet nogle profiler til denne sæson, men hvordan ser du deres sæsonstart?

Viborg er på papiret blevet svækket ift. sidste år, men der findes stadig stor kvalitet i deres trup. De har skulle ændre på deres spillestil fra sidste år og de har behov for at flere spillere træder i karakter. Viborg er dog stadig et hold jeg forventer kommer i slutspillet og kommer til at blive bedre og bedre som sæsonen skrider frem.

Hvad bliver det for dig en nøgleduel i dagens opgør imod Viborg HK?

Det bliver afgørende at vi minimerer vores tekniske fejl da Viborg er gode til at straffe på deres kontra. Viborg er et komplet hold og derfor bliver det de små marginaler som bliver afgørende i dagens kamp. Melissa Petrén er en spiller vi skal holde et ekstra øje med. Hun er en målsluger som gerne vil afgøre kampene.

Hvordan kan alle de fans der kommer i hallen i dag hjælpe jer bedst muligt?

Vi glæder os altid til at spille foran vores fans i Frederiksberg hallen. I dag kan jeg bare opfordre til at larme lidt ekstra, da vi virkelig har brug for alt den opbakning vi kan få. I vil se et hold på banen der er klar til at ofre alt for København og vinde kampen for en hver en pris. Lad os sammen skabe en fest.

Vi ønsker alle en god kamp.