OPTAKT: Første slutspilskamp – og så i Nykøbing

København Håndbold tager i aften fat på den første slutspilskamp, og det er en af de kampe, alle glæder sig til.

Kl. 20.30 starter slutspillet for København Håndbold, der er på besøg i Nykøbing Falster Håndboldklub i sæsonens første kamp, og at det netop er hos de gulblusede rivaler fra syd, giver lidt ekstra krydderi.
– Det er rigtigt fedt at starte slutspillet med et lokalopgør mod NFH. De kampe er altid omgivet af en fantastisk ramme og stor nerve i spillet, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Første kamp i slutspillet er også starten på en ny del af sæsonen, hvor holdene i udgangspunktet er kommet tæt på hinanden. Det giver ny gejst og styrkeforholdene kan let være forandret, så det er med største ydmyghed, vi går ind til kampen, siger han og slutter:
– Der er ingen tvivl om, det bliver en meget tempofyldt kamp, og spillet frem og tilbage på banen får stor betydning for kampens resultat.

Johanna Bundsen er vendt hjem til klubben fra landsholdssamling, hvor svenskerne fik to sejre, og hun kan næsten ikke vente til, der bliver fløjtet op.
– Endelig slutspil. Endelig. Jeg glæder mig så meget til at spille mod Nykøbing i aften. Det bliver en kamp med meget fart, og det bliver fedt. Jeg håber, at der bliver den vanligt gode atmosfære i hallen, og ikke mindst fra vores fans i hjørnet, fortæller hun og suppleres af Hanna Blomstrand, der enstemmigt siger endelig.
– Ja, endelig er det tid for sluspil igen. Kampene mod NFH er altid specielle, men i aften bliver det lidt en tand mere specielt. Det er første kamp i slutspillet, og alle glæder sig. Vi skal løbe på banen og spille en kamp med masser af fysik, og jeg er sikker på, den bliver spændende, men efter 60 minutter håber jeg, at vi går derfra som sejrsherrer, siger hun og glæder sig gensynet med de svenske landsholdskollegaer.
– Det giver lidt ekstra. Vi kender hinanden godt fra landsholdet og tiden i Sverige, så det er altid hyggeligt at mødes udenfor banen, men på banen bliver det lidt ekstra hårdt, fordi du bare vil slå de andre og vinde, smiler hun.

Kampen starter kl. 20.30, og tager du ikke turen til Nykøbing og støtter holdet, kan du se med på TV2Sport. Optakt fra ca. kl. 20.10.

Følg også kampen på tophåndbold.dk