Ny spiller i København Håndbold

København håndbold henter Emilie Ytting Petersen. København Håndbold har ansat 22 årige Emilie Ytting på en 2 årig kontakt. Emilie er hentet i Skanderborg Direktør Louise Svalastog udtaler; “Vi er i gang med at bygge fremtidens København Håndbold – og her passer Emilie perfekt ind. En ung spiller, som er inde i en god udvikling, en spiller med speed og stort drive, senest bevist med hendes 10 mål mod Holstebro.
Emilie er et stort talent på venstre fløj, hun er hurtig i kontrafasen, er en spændende og dygtig afslutter og ikke mindst fylder hun godt defensivt. Vi glæder os til at se Emilie i Tigertrøjen og til at se hende putte flere lag på sin udvikling.”
Emilie Ytting udtaler; “Efter 2 gode år i Skanderborg er tiden inde til næste step i min udvikling. København er en spændende klub som har ambitioner som matcher mine, og med et meget professionelt setup på og udenfor banen. Jeg glæder mig til at spille i København Håndbold, ikke mindst i Frederiksberg Hallerne og mærke opbakningen fra deres fantastiske fans.”