Ny praktikant i KBH Håndbold

Vi har i dag tilkoblet Maria til administrationen. Hun kommer til at arbejde som Account Manager hos os de næste 4 uger.

Maria har en baggrund i FC Nordsjælland, hvor hun har siddet i salgsafdelingen og bl.a. har opbygget erfaringer inden for salg, sponsorater og hospitality.

– Jeg glæder mig utrolig meget til prøve kræfter med en ny sportsgren og til at møde alle omkring holdet både i administrationen, på banen og blandt samarbejdspartnerne. Jeg ser et kæmpe potentiale hos KBH Håndbold, og jeg håber, at mine erfaringer inden for salg kan være med til at skabe endnu større interesse for KBH Håndbolds fantastiske hold, siger Maria.

Er du interesseret i at bliver partner i KBH Håndbold eller høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så skriv til Maria på mail: my@kbhbold.dk