Ny målmandstræner bliver tilknyttet klubben

København Håndbold har til den kommende sæson endnu engang forstærket staben omkring holdet, da man har tilknyttet Frederik Odder Skou, som i de seneste 4 sæsoner har stået for keeperne i Odense Håndbold.

Det er altså en ung men erfaren herre, som skal arbejde sammen med vores tre stærke keepere i Martina Thörn, Anne Christine Bossen og Bianca Schanssema.

Cheftræner Rasmus Overby udtaler;
-” Vi er utrolig glade for at kunne tilføje Frederik Skou til vores i forvejen stærke trænerstab. Frederik er en seriøs og ambitiøs målmandstræner, som virkelig brænder for udvikling.
Han har en professionel tilgang til træningen og med hans store arbejdsomhed, er jeg overbevist om at han kommer til at tilføje en masse til vores team og målvogtere.
Frederik er kommet hertil så vi kan forsætte med at udvikle top målvogtere i København Håndbold.”

Frederik Skou udtaler;
-”Jeg er utrolig glad for at blive en del af København Håndbold. Efter 8 gode år på Fyn, ser jeg meget frem til at vende hjem til København og at kunne fortsætte min målmandstrænergerning et ambitiøst og professionelt sted.
Jeg glæder mig over at kunne videreføre mit samarbejde med Martina samt arbejde med to dygtige og talentfulde målvogtere i AC og Bianca.”

Byd Frederik velkommen i Tigerhulen.