Mogensen: Noget ekstra kolorit

Cheftræner Claus Mogensen sætter ord på aftenens kamp mod NFH, hvor han forventer en intens affære - på og udenfor banen.

Når kampen i aften bliver fløjtet i gang klokken 18:30, bliver det helt specielt.

– Kampene mod NFH er jo nogle, alle parter ser frem til. Det gælder både spillere, trænere, tilskuere og sponsorer, for der er en speciel nerve forbundet med disse lokalopgør. At vi samtidig kan sikre en semifinaleplads i dag, giver jo bare kampen noget ekstra kolorit, fortæller cheftræner Claus Mogensen.
– Som altid i kampene mod NFH forventer jeg en kamp i et meget højt tempo, hvor kontrafasen bliver vigtig. Dog bliver det også afgørende, hvilket af de to hold der bedst får dæmmet op for hinandens tempofyldte angrebsspil, siger han.

Holdet er klar til at møde deres modstander på hjemmebane og ser frem til opbagningen fra tilskuerne.
– Vi glæder os også vildt til at skulle spille kampen hjemme i Frederiksberghallen, hvor der altid er en fremragende stemning, og som altid bliver hævet et par niveauer, når modstanderen er NFH. Det bliver en herlig aften, afslutter Claus Mogensen.

En fyldt Frederiksberghallen kommer til at danne rammen om et uden tvivl spændende opgør, så sørg for at komme i god tid.

Kampen spilles kl. 18.30 i Frederiksberg Hallen. Dørene åbner kl. 17.30. Du kan i forhallen møde By Nina Skat, der viser sine smukke smykker frem, og du kan slå kløerne i dine favoritter.

Billetter til kampen kan købes på ticketmaster. Klik her. 

Kampen sendes på TV2Sport med optakt fra kl. 18.

Af sikkerhedsmæssige hensyn bedes de, der ønsker at bære gule trøjer købe billet til C.

Parkeringsinfo:
Husk Frederiksberg er underlagt to-timers parkering, og du kan med fordel benytte EasyPark, hvor du kan starte app’en og få de to timers parkering u/b, før betalingen begynder.
Lad dig heller ikke friste af at parkere ulovligt. Det koster den kommunale afgiftstakst.