Mogensen: Ydmygt til opgaven

København Håndbold tager mod Aarhus United onsdag aften i HTH Ligaen, og cheftræner Claus Mogensen håber, at der trods herrelandskampene på TV også vil komme mange i hallen og støtte op om tigrene.

– Vi glæder os til, at det går løs mod Aarhus United, som er kommet flyvende ud til anden halvdel af sæsonen med klare sejre over Horsens og Aalborg. Aarhus er ved at have manifesteret sig som et slutspilshold i HTH Ligaen, og ligger også godt til at blive det igen i denne sæson, siger han om dagens modstander og forsætter:
– Opgaven i dag lyder på, at vi møder et godt sammenspillet hold af unge spillere, som dog over de seneste par år har oparbejdet en hel del rutine. Derfor er der behov for meget ydmyghed for opgaven, og det kommer til at kræve en rigtig god præstation for at tage de to point, siger han og slutter:
– Vi håber, der er mange, som slår et smut forbi Frederiksberghallen kl. 19.00 og giver en hånd med i jagten på sejren.

Swapfiets er dagens kamppartner, og de har pyntet hallen op til håndboldfest, og disker op med mange konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier. Frederiksberg Hallens Restaurant har tændt for skærmene, så du kan følge herrelandskampene hos dem sammen med andre håndboldfans.

Så kære tigerfans – vi ses til kamp for København kl. 19.00.

Køb din billet til kampen på ticketmaster.dk.