Mogensen: “Vi skal presse deres skytter”

København Håndbold møder onsdag aften Randers HK i efterårets sidste kamp i HTH GO Ligaen, og vinder tigrene kampen, kan førstepladsen være sikret, når status for den første del af sæsonen gøres op.

Cheftræner Claus Mogensen er tilbage i rytmen med to kampen om ugen, og forberedelsen til kampen onsdag aften har derfor været kort, men god.
– Vi har prøvet det nu i en længere periode, at kampene ligger tæt, så vi analyserer os ind på, hvad Randers HK gerne vil i forsvaret og i angrebet, og så træner vi lidt på, hvordan vi bedst kan lave modtræk til det, men samtidig har vi et stærkt fokus på vores egne styrker og en bevidstgørelse af, hvordan vi kan sætte vores eget bedste i spil. Randers kommer med en stor skudstyrke, og de har mange store, stærke spillere, der skyder godt fra distancen, hvorfor det er vigtigt, at vi hele tiden kommer i rette position til at presse de skytter, forklarer han og roser spillernes indsats:
– Der har været en god koncentration og en meget fokuseret tilgang til træningen, så det har set rigtigt godt ud.

At en sejr over Randers HK kan fastholde København Håndbold på førstepladsen hen over julen, er ikke så vigtigt for cheftræneren.
– Det er ikke så afgørende, om vi ligger nummer 1 nu. Det er en lille fjer i hatten, men det vigtigste er, at vi er en kamp fra at have spillet første halvdel af sæsonen, og indtil nu har fået godt resultater. Og så er det da klart, at det ville være fedt at sætte en lille trumf på, men vi vil som altid gå efter at vinde kampen, understreger han.

Efter en halvsæson er det vanen at gøre status, og Claus Mogensen glæder sig over, at det nye kuld hurtigt har fundet sammen i denne sæson.
– Det er gået rigtigt godt. Jeg synes, vi hurtigt fandt det koncept, der passer til os. Vi er indtil videre det meste scorende hold, og blandt de der har lukket færrest ind, så det fungerer godt i begge ender, og det glæder mig. Spillerne har vist stor vilje og evne til at finde hinanden, og det er en fornøjelse at være vidne til. Hvis jeg tager ligabrillerne på, så er jeg tilfreds med den første halvdel af sæsonen, hvis vi vinder over Randers. Så kan vi tillade os at sige, at vi har gjort det rigtigt godt, slutter han.

København Håndbold spiller kl. 19.30 i Frederiksberg Hallen, og der bliver sendt fra alle kampene på TV2 Sport fra kl. 18.50.

Køb billet til opgøret på ticketmaster.dk

/JMT