Mogensen: Værdifuld erfaring

I den forgangne weekend deltog København Håndbold i Ringkøbing Skjern Elite Cup, og cheftræner Mogensen betegner træningsopholdets udbytte som rigtigt godt.

Cheftræner Claus Mogensen måtte se København Håndbold indkassere et nederlag til Odense Håndbold og til Angola i Ringkøbing Skjern Elite Cup, mens tigrene i den sidste kamp mod Buxtehuder vandt stort. Resultatmæssigt ser det på papiret ud til, at det har været en hård weekend, men Mogensen er ikke enig.
– Vi har fået et rigtigt godt udbytte af weekenden. Specielt i kampene mod Odense og Angola mødte vi hold med meget stor fysik på niveau med det, vi kommer til at møde i Champions League, og der fik vi nogle rigtigt værdifulde erfaringer med os, som vi kan drage nytte af i både HTH Ligaen og Champions League, forklarer han og forsætter:
– Samtidig blev vi bekræftet i, at vi også i år har en farlig kontrafase, men også mindet om, at det ikke kommer af sig selv at spille stationært angreb og forsvar. De to faser vil vi gerne styrke i den kommende uge, siger han. 

Og den kommende uge byder netop kun på to håndboldtræninger, før det går løs mod Ringkøbing Håndbold torsdag aften i ROFI-Centret i Santander Cuppens ottendedelsfinale:
– Vi skal bruge de træninger, der er, til at blive mere præcis i vores kombinationer i angrebsspillet og blive mere afstemte i vores forsvarsspil, ligesom vi skal have kigget lidt dybere ind i de modstandere, vi møder.

København Håndbold spiller første hjemmekamp i den nye sæson den 29. august, hvor Team Esbjerg kommer på besøg.

Køb billet eller KBH Kortet på ticketmaster.dk.