Mogensen spår en taktisk affære

Lørdag kl. 14.30 løber København Håndbold på banen til en af klubbens vigtigste kampe nogen sinde, når der står en Champions League kvartfinale på højkant, og modstanderne i den direkte duel er ligakollegaerne fra Odense Håndbold.

Cheftræner Claus Mogensen har brugt hvert et vågent øjeblik til at forberede taktikken til kampen mod Odense Håndbold, for to point giver adgang til Champions League kvartfinalen.
– Det er jo uden tvivl sæsonens hidtidige højdepunkt. Fra starten af sæsonen var det en drøm, at vi skulle jagte chancen for at komme i en Champions League kvartfinale, og nu er det lige præcis det, der er på spil i morgen, og vi kan næsten ikke vente på at få fløjtet kampen i gang, siger han og forsætter:
– Vi ved, der venter os en svær kamp mod et Odensehold, hvor vi stadig har første sejr til gode i denne sæson. Vi kommer dog til kampen med stor tro på en sej og med selvtillid i bagagen. En selvtillid, der har vokset sig større og større over de seneste uger i kraft af en del sejre og mange kampe, hvor vi har spillet godt, forklarer han og slutter:
– Vi ved, det bliver en taktisk affære, for vi kender efterhånden hinanden utrolig godt, så jeg tror, det bliver afgørende, hvem der løser modstanderens forsvar bedst. Vi glæder os også til at spille i en flot ramme, hvor der heldigvis kommer en del medrejsende supportere, så vi er klar til kamp indenfor og udenfor 20 x 40.

Højrebacken Anne Cecilie La Cour, der forleden rundede 100 kampe for København Håndbold, vil have fingrene i den kvartfinaleplads, der er i spil.
– Den skal vi kæmpe os til. Det skal vi simpelthen, siger hun og forsætter:
– Jeg synes virkelig, at vi har haft en fremgang på holdet den seneste tid. Vores indstilling, vores træning og vores glæde ved at være med. Vi er tilbage på det samme gode spor, som vi var i efteråret med mange kampe hver uge, og så tror jeg, at vi har den coolness, kloghed – og ja smartness der skal til for at vinde kampen, og jeg synes faktisk, at alle på og omkring holdet har fortjent at få lov at opleve sådan en kamp, siger hun og slutter:
– Det er en knald eller fald-kamp i morgen, der virkelig gælder noget, og med vores larmende fans i ryggen er det uden tvivl en af de sjoveste nogensinde. Der er virkelig noget på spil.

Du kan se kampen på DR1 kl. 14.30 med optakt fra kl. 14.00.

København Håndbolds fanklub Crazy Tigers sender en bus til opgøret i Odense, og der er få ledige pladser. Tag kontakt til Erik Haraldsson på tlf.  20 14 24 52. Der er afgang kl. 12.00 fra Frederiksberg Hallen.

Sidste gruppespilskamp er hjemme mod Metz i Brøndby Hallen. Køb billet på ticketmaster.dk. Klik her.