Mogensen: Slemt skuffet

Efter 60 fysiske og tempofyldte minutter stod der 24-24 på tavlen, og dermed blev det en deler i den første hjemmekamp i Champions League i år.

Cheftræner Claus Mogensen sagde efter kampen:
– Vi må erkende, at vi er slemt skuffede over, at vi ikke står med 2 point efter kampen i dag. Vi havde flere muligheder for at afgøre kampen, men vi fik ikke lukket den. Til gengæld betyder det, at vi stadig er med i spillet om en plads i kvartfinalen, og det er trods alt noget at glædes over, siger han og forsætter med det positive fokus:
– Vi er rigtigt godt tilfredse med vores forsvarsspil, hvor vi fik presset Odense til at lave en del fejl, og der leverede vi en god præstation, siger han, men erkender også, at tigrene havde det svært i den anden ende.
– I angrebet havde vi perioder, hvor vi havde svært ved at åbne Odenses forsvar, men kreerede trods alt tilpas mange åbne chancer til at vinde kampe, forklarer han og slutter:
– Jeg vil gerne rette en tak til publikum, som leverede en flot kulisse, der også afspejlede, hvad jeg synes, var en god håndboldkamp.

Playmaker Mai Kragballe havde følgende kommentar:
– Det var tydeligt, at der var noget på spil for begge hold, hvilket også prægede spillet i nogle perioder. Jeg synes, at vores defensiv stod rigtigt stærkt og holder og egentligt inde i kampen, da det var sværest for os at score mål, siger hun og forsætter:
– Hvis vi kunne have sat et par bolde bedre mod mål og været en lille smule skarpere, så kunne vi have stået med de to point, men det gør vi desværre ikke. Dog er jeg glad for, at vi i det mindste fik det ene, siger hun og bakker Mogensens tak til publikum op.
– Det er bare fedt at være på hjemmebane, og jeg håber, at vi får mange af dem med til Odense, når vi spiller derovre. De var gode i dag på tribunerne.

Kampfakta: 24-24 (15-12)

Tilskuertal: 1429

Målscorere:
4 Kelly Dulfer
3 Mai Kragballe
3 Hanna Blomstran
3 Louise Føns
3 Jenny Alm
2 Linn Blohm
2 Maria Lykkegaard
2 Debbie Bont
1 Larissa Nusser
1 Anne Cecilie La Cour

Næste opgave er allerede onsdag aften hjemme i Frederiksberg Hallerne, når EH Aalborg kommer på besøg i HTH Ligaen.

Køb billet på ticketmaster.dk