Mogensen: Skuffet

København Håndbold formåede ikke at nappe den tredje sejr ud af tre mulige på fire dage, og dermed sluttede kampen mod Aarhus med et nederlag på hele 21-27.

København Håndbold formåede i dag ikke at besejre Aarhus United, der fortjent tog to point med hjem til smilets by. Cheftræner Claus Mogensen
– Jeg er virkelig skuffet over vores udtryk i dag, faktisk rigtigt ked af det, og at det bliver sådan, det forløber. Det er ikke noget, vi normalt vil vise overfor vores hjemmepublikum, siger han.

Med nederlaget ender København Håndbold i pulje med grundspilsvinderne fra Odense Håndbold, lokalrivalerne fra Nykøbing Falster og overraskelsen fra TTH Holstebro.
– Jeg synes, det er en interessant pulje, hvor vi kan se frem til to opgør mod NFH. De kampe er altid fede, for der er så meget nerve i dem. Derudover satser jeg på, at vi skal have skovlen under Odense, og så er der Holstebro som en dark horse, der ikke havde forventet at komme i slutspillet og dermed kommer ind med en stor lyst og entusiasme, så der skal sættes sejl i alle kampe for at få sejre, og jeg håber, at vores publikum vil se bort fra i dag og være på plads i Frederiksberg Hallen, når vi tager fat på slutspillet.

Slutspilsprogram: (Tidspunktet fastlægges snarest muligt)
Den 27. marts NFH – KBH
Den 30. marts KBH – TTH
Den 2. april KBH – OHC
Den 8. april TTH – KBH
Den 15. april KBH – NFH
Den 22. april OHC – KBH

Kampfakta: 21-27 (8-15)
Tilskuertal: 641

Målscorer:
4 Hanna Blomstrand
3 Line Bjørnsen
2 Louise Føns
2 Larissa Nusser
2 Mai Kragballe
2 Jenny Alm
2 Debbie Bont
1 Kelly Dulfer
1 Marie Wall
1 Linn blohm
1 Annika Meyer