Mogensen: En sindsyg flot moral

En sindsyg vigtig sejr er lige nu med hjem i bussen fra Viborg, hvor København Håndbold daskede hjemmeholdet med 25-31, og dermed skal semifinaleserien ud i en tredje og afgørende kamp.

København Håndbold skulle tage en sejr med hjem fra Viborg her til aften for at fremtvinge en tredje og afgørende semifinale. Og en sejr blev det til.

Cheftræner Claus Mogensen kunne se tigrene vise tænder fra kampens start, og han var også godt tilfreds med outputtet.
– Jeg er meget glad, og så er jeg stolt over pigernes præstation i dag. Med ryggen mod muren viser de bare en sindsyg flot moral og karakter, siger han, mens smilet breder sig over ansigtet.
– Det var også dejligt og ikke mindst ret vigtigt, at vi i dag var meget skarpere i vores angrebsspil, hvilket gav os lidt momentum i kampen, og så var defensiven rigtig solid med en velspillende Bundsen inde bag, forklarede han.

Vibocold Arena var tætpakket og brandvarm med hele 2205 tilskuere, og et lille larmende hjørne var med tigerfans, og de kæmpede bravt for at bakke op om København Håndbold.
– Jeg vil virkelig gerne rette en stor tak til de medrejsende fans. Det er en fornøjelse, at vi kan mærke dem i ryggen, selv om de var voldsomt i undertal i dag. Det er bare virkelig fedt.

Den tredje og afgørende semifinale spilles lørdag den 12. maj kl. 14.10 i Frederiksberg Hallen, og billetsalget starter onsdag kl. 12.00 på ticketmaster.dk.

Kampfakta: 25-31 (11-14)
Tilskuertal: 2205
Målscorere:
6 Kelly Dulfer
6 Stine Knudsen
4 Debbie Bont
3 Mia Rej
3 Hanna Blomstrand
2 Mai Kragballe
2 Jenny Alm
2 Myrthe Schoenaker
2 Maria Lykkegaard
1 Anne Cecilie La Cour