Mogensen: Overordnet gode præstationer

Det var højt tempo og gode forsvarsaktioner, der prægede de to træningskampe i LånLet Arena i Nykøbing både onsdag og torsdag.
Cheftræner Claus Mogensen giver her et par ord om begge træningskampe.
Onsdag den 12. august kl. 19.00 Nykøbing Falster Håndbold – København Håndbold 
– Det var en rigtig fin træningskamp, hvor tempoet var højt, så vi fik en forsmag på sæsonstarten. Vi må dog også indrømme, at der var store udsving i vores præstation, hvilket vi skal have stabiliseret. Der var dog en periode på 20 min i første halvleg, hvor forsvaret stod rigtig godt. Det var glædeligt at se, vi kan forsvarere på så højt et niveau. Og så var det selvfølgelig glædeligt at se Bundsen tilbage i målet, fortæller Claus Mogensen.
Kampfakta
Resultat: 25-25
Målscorer:
5 Mellegård
5 Rej
4 Føns
4 Nusser
2 Blomstrand
1 Bundsen
1 Tolstrup
1 Hvenfelt
1 Hansen
1 Von Pereira
Torsdag den 13. august kl. 11.00 København Håndbold – Odense Håndbold 
– Vi fik også en rigtig fin træningskamp ud af det idag, selvom det blev lidt lavt på energi i anden halvleg.
Forsvarsspillet er vi godt tilfredse med, hvilket gav Milling og Bundsen gode arbejdsbetingelser. De kvitterede begge med gode præstationer. Til gengæld var vi meget udfordret på vores angrebsspil, hvor vi havde svært ved at skabe gode muligheder mod en stærk defensiv. Samtidig var udnyttelsen af de muligheder vi så skabte, heller ikke god nok, fortæller Claus Mogensen og afslutter;
– De 2 kampe har dog givet os et godt indtryk af, hvor vi står lige nu, hvor det er tydeligt, vi skal have arbejdet med skarpheden angrebsmæssigt, og ellers justere lidt defensivt.
Kampfakta
Resultat: 18-19
Målscorer:
5 Rej
3 Hvenfelt
3 Føns
2 Mellegård
1 Blomstrand
1 Tolstrup
1 Hansen
1 Nusser
1 Von Pereira
På lørdag spiller holdet  16-dels finale i pokalturnering mod Roskilde Håndbold. Kampen finder sted i Roskilde Congress Center Bauhaus Arena og fløjtes i gang kl. 17.00
Du kan køben billet til kampen her