Mogensen håber på maksimal opbakning

Grundspillet er inde i den afgørende fase, og alle point til tabellen er vigtige i kampen om de øverste fire pladser, der giver point med videre til slutspillet.

Herning Ikast Håndbold er modstanderne, når der onsdag aften kl. 18.30 bliver fløjtet op i Frederiksberg Hallerne i HTH Ligaens 23. runde, og det er et formstærkt midtjysk mandskab, der kommer på besøg.
Cheftræner Claus Mogensen fortæller om det, der venter tigrene:
– Der venter vores publikum og seerne en rigtig spændende kamp. Herning Ikast kommer direkte fra et flot resultat i Rumænin, så de har vist, at de er i form, og vi må forvente at komme op mod et meget fysisk stærkt hold, der står meget solidt defensivt, forklarer han og forsætter:
– Offensivt kommer de med stor power i kontrafasen og angrebsspillet, hvilket betyder, at vi skal have styr på deres dygtige skytter, men samtidig være dygtige til at stå imod deres store fysik i duelspillet, siger han og erkender:
– Det kræver et meget dynamisk forsvarsspil  at håndtere, hvilket skal ligge til grund for at få mulighederne til at løbe kontra.

Og der hersker ikke nogen tvivl om, at de point, der kan skrabes sammen, er vigtige i den meget tætte tabel.
– Grundspillet lakker mod enden, og hvert eneste point er vigtigt, hvis vi skal få mulighed for at få point med over i slutspillet. Vigtigheden er tydeligt, og vi håber virkelig på maksimal opbakning i Frederiksberg Hallen og ikke mindst den fantastiske ramme om kampen, som vi ved, vores publikum kan skabe.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30. Dørene åbnes kl. 17.30. Du kan købe billet på ticketmaster.dk.

Jutlander Bank er kamppartner, og dem kan du møde i forhallen.