Mogensen: Der blev gravet dybt

København Håndbold måtte desværre se sig besejret af Team Esbjerg med 25-26 i slutspillets anden puljekamp.
København Håndbold kom godt fra start mod Team Esbjerg, men vestjyderne kom godt tilbage i kampen og var foran til pausen med en enkelt pind, hvilket også blev den margin, kampen blev tabt med.
– Det er en ærgerlig følelse, vi står med her efter kampen. Jeg synes, det var en rigtig god håndboldkamp, og jeg er meget tilfreds med den spillemæssige indsats, forklarer Claus Mogensen, der dog sender noget af æren videre til landsholdskeeperen i Esbjerg-målet.
– Vi må give kredit til Sandra Toft, som gjorde det rigtig svært for os, og det afgjorde kampen til deres fordel, siger han.
Team Esbjerg kom godt fra land i anden halvleg, og skabte et hul på 3-4 mål, som tigrene havde svært ved at indhente, selv om det var lige ved til sidst.
– Vi haltede efter hele anden halvleg, men spillerne viste en super moral og sult for at komme tilbage. Der var flere gange, hvor vi næsten nåede op for så at blive ramt af et setback igen. Alligevel blev der grabet dybt, hvilket næsten kastede point af sig, siger Mogensen og slutter:
– Som sagt, så er jeg rigtigt godt tilfreds med indsatsen, så med undtagelse af resultatet, så tager vi meget positivt med fra kampen. Og ikke mindst, så tager vi opbakningen med. Den var fænomenal, og jeg er virkelig taknemlig for det publikum, vi har her i Frederiksberg Hallen. De er bag os. Også i modgang.
Maria Lykkegaard blev af dagens kamppartner fra Santander Consumer Bank valgt til kampens spiller. Hun nettede hele 8 gange. Se kampfakta herunder.

Kampfakta: 25-26 (11-12)
Tilskuertal: 776

Målscorere:

8 Maria Lykkegaard
4 Kelly Dulfer
3 Mai Kragballe
3 Anne Cecilie La Cour
2 Mai Rej
2 Jenny Alm
2 Debbie Bont
1 Louise FønsNæste opgave for tigrene er tirsdag den 3. april ude mod Nykøbing Falster i Næstved Arena. Læs mere om billetter ved at klikke her.