Mogensen: Forventningens glæde summer

Lørdag kl. 14.00 starter denne sæsons første DM-semifinale, og København Håndbold er allerede på vej mod det jyske for at sikre de bedst mulige forberedelser dertil.

Kursen er allerede her fredag aften sat mod Trinity Hotel og Konferencecenter i Fredericia for at sikre den bedste opladning til morgendagens DM-Semifinale mod Team Esbjerg.
– Det er en kamp, som vi virkelig ser frem til og glæder os rigtigt meget til. Jeg kan også mærke, at der summer en ekstraordinær forventningens glæde i truppen, og det er tydeligt at mærke, at vi nu er kommet frem et af de store højdepunkter, siger cheftræner Claus Mogensen fra en af Egon’s busser på vej over Storebælt.
– Vi skal spille mod et dygtigt Team Esbjerg-hold, der over lang tid har præsteret på et rigtigt højt niveau. De er stærke i deres defensiv og har nogle dygtige individualister, som også er begyndt at ramme hinanden på deres kollektiv, og det er en svær modstander, der venter, fortæller han og forsætter:
– Når man spiller bedst af tre, så bliver der et intenst fokus på modstanderen, hvilket er helt specielt, at man koncentrerer sig så meget om netop den ene modstander, siger han.

Team Esbjerg skal udover semifinalerne mod København Håndbold også spille EHF Cup, hvilket kan ligge i weekenden mellem kamp to og potentielt kamp tre.
– Esbjerg har hidtil vist, at de er rigtigt gode til at håndtere to kampe om ugen, og jeg tror, det fastholder dem på et højt niveau, og det er vores opgave at matche det, og det tror jeg, at vi kan. Vi spillede en rigtig god kamp i Odense med et udtryk, som også er semifinale værdigt, siger han og glæder sig over, at der også vil være tigerstribede fans bag København Håndbold i Esbjerg.
– Det er rigtigt fedt, at der er nogen, der tager turen og tager på en lang lørdagsudflugt for at støtte os, og vi er også klar til at gå på banen for, at det skal blive deres tid værd.

Kampen spilles kl. 14.00, og er du ikke på plads i B4 i Dokken, så kan du se kampen på TV2.