Mogensen: En god angrebskamp

Med en flot sejr på hele 38-26 over Ringkøbing Håndbold her til aften holder København Håndbold fast i førstepladsen i HTH GO Ligaen. 

Årets første kamp i Frederiksberg Hallen blev en regulær målfest, hvor alle markspillerne kom på måltavlen, og København Håndbold i de sidste 15 minutter især sprudlede.

– Vi spiller en god angrebskamp, og især i anden halvleg er vi flyvende. Vi spillede klogt, og vi lod os ikke stresse af deres varierende forsvar. Vi havde tilpas tålmodighed, og så fik vi gang i kontraspillet, hvor vi var super skarpe, siger cheftræner Claus Mogensen, der måtte se viceanfører Mia Rej blive udvist og modtage det blå kort efter 38 minutter.
– Holdet viste en flot moral og løftede spillet til et højere niveau, ligesom vores publikum også steppede et niveau op og bare blæste os frem, så de sidste ti minutter blev en ren målfest. Det var en fed måde at få skudt hjemmebaneåret i gang på, siger Claus Mogensen, der ikke ønsker at kommentere på det blå kort til Mia Rej, før han har haft anledning til at se episoden igen.

Rikke Ebbesen blev topscorer for København Håndbold med hele 6 kasser på mindre end femten minutter i anden halvleg, hvoraf de tre af dem blev scoret på under to minutter i kampens slutning.

Anfører Jenny Alm af dagens kamppartner fra HTH Go blev valgt som kampens bedste tiger.

Næste opgave for tigrene er allerede lørdag, når Vipers Kristiansand kommer på besøg i EHF Cuppens første gruppespilskamp i Danmark nogensinde. Køb billet på Ticketmaster.dk 


Kampfakta: 38-26 (16-13)
Målscorere:
6 Rikke Schou Ebbesen
5 Kelly Dulfer
4 Myrthe Schoenaker
4 Jenny Alm
3 Hanna Blomstrand
3 Maria Lykkegaard
2 Louise Føns
2 Line Bjørnsen
2 Mai Kragballe
2 Debbie Bont
2 Mia Rej
1 Anne Cecilie La Cour
1 Louise Svalastog
1 Annika Meyer

/JMT