Mogensen: Det er tydeligt, hvad vi skal forbedre

København Håndbold måtte her til aften indkassere slutspillets første nederlag, da Odense Håndbold trak sig sejrrigt ud af opgøret med 32-40.

Cheftræner Claus Mogensen var efter aftenens kamp mod Odense klar i spyttet. Forsvaret var ikke godt nok til at modstå Odenses pres.
– Det var en hæsblæsende kamp, hvor Odense formår at lægge et tungt tryk på vores forsvar, som vi ikke på noget tidspunkt er i nærheden af at matche, siger Claus Mogensen og forsætter:
– Angrebsmæssigt synes jeg faktisk, at vi spiller en god kamp, hvor vi scorer 32 mål og spiller rigtigt fint angrebsspil. Tess Wester står med 42 procent, så vi har kreeret en stor mængde chancer, hvilket uden sammenligning er det bedste, vi i denne sæson har præsteret mod Odense, så der er ingen tvivl om, hvad det er, vi skal hjem og forbedre, forklarer han og retter igen fokus mod forsvarsspillet:
– Jeg er rigtigt træt af, at vi får leveret så svagt defensivt i dag. Det er vi på ingen måde tilfreds med, så det bliver helt klart teamet de kommende dage frem mod Holstebro kampen på mandag, siger han, før han retter en tak til publikum.
– Der var en fremragende kulisse i dag. Det er tydeligt at mærke, at vi nu er i slutspillet, og for alle dem, der var kommet i hallen, er jeg bare så ked af, at vi ikke kunne præmiere den gode opbakning. Jeg kan love, at vi vil tage ved lære af denne kamp, og vi vil gøre alt for at levere en sejr til vores hjemmepublikum den 15. april, når NFH kommer på besøg.

Køb billet til den sidste hjemmekamp i slutspillet på ticketmaster.dk.

Kampfakta: 32-40 (16-22)
Tilskuertal: 1027
7 Debbie Bont
7 Anne Cecilie La Cour
5 Mai Kragballe
4 Larissa Nusser
3 Maria Lykkegaard
2 Louise Føns
2 Linn Blohm
2 Jenny Alm