Mogensen: Det bliver sjovt

København Håndbold møder kl. 14.00 franske Issy Paris i Frederiksberg Hallen, og det hold, der efter de 60 minutter står med en sejr, kan tilspille sig en god position i gruppen.

Cheftræner Claus Mogensen er den type træner, der rigtigt godt kan lide variation i opgaven, og det må man sige, at han får igen i dag.
– Jeg glæder mig til at spille mod den her spillestil. Det bliver sjovt. De er meget aggressive i deres forsvar, hvor de kommer frem i banen, og de går meget på mål angrebsmæssigt, så det er ikke en spillestil, vi prøver ret tit herhjemme, forklarer han og forsætter:
– Det bliver en opgave at få den rette højde på forsvaret på deres meget dygtige skytter, men samtidig også få fat i deres meget stærke stregspiller.

Lada Togliatti vandt i går deres opgør mod Vipers, og derfor er der tale om en nøglekamp i dag mod Issy Paris.
– Vinderen af denne kamp får et lille greb om andenpladsen i puljen, da det ser ud til, at Lada vil gøre, hvad de kan for at gøre rent bord, så vi vil spille os til en lille fordel ved at vinde i dag, siger Claus Mogensen, der glæder sig over, at det også ser ud til, at der i dag bliver god opbakning fra lægterne, selv om det er den fjerde hjemmebanekamp på blot 11 dage.
– Det betyder rigtigt meget, at vi er så priviligerede, at vores fans kommer og støtter os. Det giver spillerne en følelse af, at uanset hvad der venter os, så skal vi sammen med publikum nok vinde kampen. Vi tror ikke, vi kan tabe her i Frederiksberg Hallen.

Kampen starter kl. 14.00, og du kan stadig få fingrene i en siddeplads på Ticketmaster.dk eller i døren. Dørene åbnes som altid en time før kamp.

GROUP B
1. Handball Club Lada 3 3 0 0 83 : 65 (18) 6
2. Issy Paris Hand 2 1 0 1 40 : 49 (-9) 2
2. Koebenhavn Haandbold 2 1 0 1 54 : 52 (2) 2
4. Vipers Kristiansand 3 0 0 3 71 : 82 (-11) 0