Mogensen: De kommer med en tro på tingene

Kl. 19.00 tager København Håndbold imod Randers HK i Frederiksberg Hallerne, og cheftræner Claus Mogensen glæder sig til at komme i kamp igen på hjemmebane.

København Håndbold møder i aften Randers HK, og cheftræner Claus Mogensen håber, at tigrene kan finde det gode spil fra de seneste kampe frem.
– Vi går ind til kampen med en anderledes optakt, hvor rytmen i lang tid har været 2 kampe om ugen, og nu har der været 1 uge siden sidste kamp. Jeg synes dog, at pigerne har taklet det flot. Der har været masser af energi og fokus til træning, så jeg er sikker på, vi kan fortsætte det gode spil fra de seneste uger, siger han og forsætter:
– Randers kommer til København med god tro på tingene efter 3 sejre, så det er helt sikkert et hold, der kommer med tro på tingene. Vi skal specielt være opmærksomme på en stærk kontrafase hvor Randers ligger et tungt tryk, og så gælder det også for os at få åbnet deres stærke defensiv. Her bliver det vigtigt, vi får gang i vores hurtige boldomgang, så vi kan få forsvaret bragt i bevægelse, siger han og slutter:
– Vi glæder os til kampen, og det er to hold, der er velspillende for tiden, så jeg er sikker på, det bliver en seværdig kamp, og jeg håber, der er mange, som vil kigge forbi og bakke os op.

 

Der er kampstart kl. 19.00, og du kan købe billet på ticketmaster.dk.