Mogensen: Alle bidrog til sejren

Med cifrende 24-32 blev EH Aalborg besejret i det nordjyske, og København Håndbold sætter to point mere ind på kontoen til tabellen.

Turen hjem fra Aalborg føles bare en smule kortere med to point i bagagen. Cheftræner Claus Mogensen var også i store træk tilfreds med dagens kamp, omend han havde lidt af efterlyse også.
– Jeg er rigtig glad for måden, sejren kom i hus på i dag. Vi var gode til at holde fokus på planen, og vi spillede i er højt tempo. Det gjorde det svært for Aalborg, og det gav os selv rigtig mange fine scoringsmuligheder, hvor vi dog var lidt uskarpe på nogle af dem, siger han og forsætter:
– Det er også rigtigt glædeligt, at vi fik givet spilletid til alle, og alle dermed bidrog på banen til sejren, siger han og fremhæver den indstilling, holdet gik på banen med.
– Det var tydeligt, at pigerne glædede sig til kampen i dag, hvor der på hele turen har været højt humør. Det tog spillerne med på banen, hvor spillelyst og teamspirit lyste ud af dem. Det var virkelig en fornøjelse, og i forlængelse af det følger som regel også gode håndboldpræstationer, så der blev præsteret godt på mange parametre.

Mia Rej, der i forvejen er nummer 1 på både MEP-listen og topscorerlisten  i HTH Ligaen kunne tilføje yderligere ti mål, så hun nu har scoret 136 mål i HTH Ligaen indtil nu. Vores anfører præsenteres af Advokatfirmaet Nygaard.

Med dagens to point holder vi fast i andenpladsen. Se stillingen her. 

Kampfakta: 24-32 (10-15)
Tilskuertal: 248
Målscorere:
10 Mia Rej
6 Debbie Bont
3 Hanna Blomstrand
3 Andrea Hansen
2 Linn Blohm
2 Louise Føns
2 Larissa Nusser
2 Maria Hjertner
1 Aimee von Pereira
1 Paulina Uscinowicz

Næste opgave for København Håndbold er i EHF Cuppen på søndag på udebane i Rumænien mod Magura Cisnadie.
Kampen kan ses på EHFTV.com.

Næste hjemmekamp er den 2. februar mod ungarnske Siofok, der i dag slog de forsvarende Champions League-mestre fra Gyor. Kom og støt København Håndbold. Køb billet allerede i dag på Ticketmaster.dk