Møldrup forlader København Håndbold

København Håndbold og Mia Møldrup indgik i sommers en et-årig aftale, men kontrakten er nu ophævet efter gensidig forståelse.

Mia Møldrup kom i sommers til København, og bagspilleren havde en god opstart, men blev desværre skadet i den første ligakamp ude mod Holstebro. Efter hun blev skaden kvit, er det ikke blevet til spilletid, hvorfor hun nu søger nye udfordringer.
– Jeg har brug for spilletid for, at jeg kan forsætte min udvikling, så derfor har jeg bedt klubben om at få min kontrakt ophævet, hvilket er blevet imødekommet. Det er jeg rigtigt glad for, og jeg er tæt på at have min nye klub på plads i udlandet, fortæller Mia Møldrup.

København Håndbolds adm. direktør Janni Møller Thomsen fortæller:
– Mia kom med et ønske om at søge nye udfordringer, og det har vi sammen fundet en løsning på, så kontrakten er ophævet, og hun kan komme videre. Vi ønsker kun Mia det bedste og ønsker hende held og lykke i den nye klub.

/JMT