Modstanderne i EHF Cuppens grppespil er fundet

Kl. 11.00 fandt lodtrækningen til gruppespillet sted og vi ved nu, hvilke 3 hold København Håndbold skal op i mod, når europaeventyret fortsætter på den anden side af jul og nytår.
Gruppe B:
Prodravka Vegeta (CRO)
Siófok KC Hungary (HUN)
Magura Cisnadie (ROU)
København Håndbold (DEN)
——————————————–

– Det er en rigtig interessant og spændende lodtrækning. Det er klubber fra 3 lande med stolte håndboldtraditioner og ikke mindst en dedikeret fankultur. Det bliver en oplevelse at komme rundt til de 3 kulturer, siger cheftræner Claus Mogensen og fortsætter:

– Det er også en svær pulje, hvor Siofok er den store favorit. De har mange klassespillere og er forsvarende mestre i turneringen, så det er en rigtig spændende udfordring.
Podravka er kommet over i EHF Cuppen via Champions League, hvor de var i en svær pulje med Vipers, Metz og FTC, der alle var i kvartfinalen i fjor og 2 af dem i Final4. De har bl.a. slået Vipers i gruppespillet, så det er også en sjov og udfordrende opgave.
Cisnadie kender jeg ikke meget til endnu, men umiddelbart vurderer jeg dem til at være den svageste af de 3 modstandere.

– Vi lægger ud med en tur til Siofok, så vi starter med den sværeste opgave og derefter 2 hjemmekampe. De 2 kampe får enorm betydning for en evt. videre deltagelse, så der skal alle sejl sættes afslutter Mogensen.

Datoer og tidspunkter for kampene er endnu ikke fastlagt, men vil blive offentliggjort senere.