Marie Møller vandt bronze med U19-landsholdet

København Håndbolds målvogtertræner Marie Møller, har været med U19-landsholdet til EM i Slovenien, hvor de vandt en flot bronzemedalje.

Imens København Håndbold er gået i gang med opstarten, så har vores målvogtertræner, Marie Møller, været med U19-landsholdet i Slovenien, hvor de i går eftermiddags vandt bronze ved EM, da de besejrede Ungarn med 28-26.
Marie Møller fortæller, at det blandt andet har været en varm fornøjelse i Slovenien:
– Det var godt at være af sted med U19-landsholdet. Slovenien er et flot land, men dog lige til den varme side. Der var 36 grader om dagen og vi spillede næsten alle vores kampe i en hal uden aircondition. Det har været en kæmpe udfordring for pigerne, fortæller målvogtertræner Marie Møller.

Marie Møllers opgaver ved slutrunden i Slovenien var meget varierende, hvor hun lavede alt fra koordinering og planlægning af de forskellige dage til at sørge for at målvogterne var klar til kampene:
– Jeg var med som målvogtertræner, så min primære opgave var selvfølgelig at gøre dem kampklar i form af træning og videoklip af de kommende modstandere, fortæller Marie Møller og fortsætter:
Ydermere lavede jeg alle mulige opgaver for at optimere hele holdet. Det kunne eksempelvis være gåture med hele holdet, opvarmning til træning, planlægge dagen i forhold til træning, busafgang, hviletid og kampe, snakke med de andre spillere om modstandernes målvogter og hvad der nu ellers lige mangler en hånd til, siger målvogtertræneren.

Nu hvor slutrunden er færdigspillet, kan Marie Møller se frem til at komme tilbage til Frederiksberg Hallerne, hvor hun glæder sig til at træne den nye målvogterduo i København Håndbold.
-Jeg glæder mig rigtig meget til den nye sæson. Jeg var med til holdets to første træninger i slutningen af juni og forventer mig meget af både holdet og den nye målvogterduo. De trænede virkelig godt alle pigerne og det var en god og seriøs stemning der var i hallen. Det bliver spændende at følge holdet og være med til at optimere Johanna Bundsen og Marie Tømmerbakke som målvogtere, slutter Marie Møller.

København Håndbolds talenttiger Amalie Milling fra HIK Håndbold var også med til slutrunden, hvor hun blev udtaget til turneringens All Star-hold, som den bedste målvogter.

 

/NH