Maria Hjertner: Den første tid har været over alle forventninger.

Maria Hjertner kom i sommeren 2019 til København Håndbold efter et par sæsoner i norske Larvik. Et skifte til Danmark, som er gået langt over forventning for den 23-årige norske højreback.

– Min første tid i Danmark har været over alle forventninger. Jeg er virkelig blevet taget godt i mod både af klubben, men i sær af pigerne. Holdet har været utrolig inkluderende fra første træning og jeg følte derfor hurtigt en tilknytning til klubben og pigerne, siger Maria.

Og det har generelt været en god oplevelse for den norske højre back at komme til Danmark og København Håndbold.

– Jeg synes det er virkelig dejligt at bo her i Danmark. Specielt er jeg glad for at bo så tæt på hallen og flere af de andre piger på holdet. Det betyder, at jeg aldrig føler mig alene, fordi jeg ved, at jeg altid kan tage hen og besøge dem, hvis jeg har behov for det. Jeg har faktisk fået mig nogle rigtig gode veninder.

Men det er ikke kun pigerne på holdet, der har skabt gode og trygge rammer for Maria. Også trænerteamet og den måde spillet er sat op på, passer rigtig godt til nordmanden.

– På grund af det inkluderende miljø, har jeg også følt mig rigtig tryg på banen og jeg følte faktisk, at jeg hurtigt fandt min plads i det hele. Jeg trives generelt rigtig god med den måde, som Claus og Christian har valgt at både spille og træne på, og det tror jeg også er grunden til, at jeg var så heldig at være med til sidste samling på rektruttlandslaget afslutter Maria.

 

Maria Hjertner præsenteres af GF forsikring.