Lykkegaard forlænger

I 2013 startede Maria Lykkegaard som ung FIF-spiller med at træne med hos København Håndbold som en del af talenttigerordningen, hvilket efterfølgende gav stregspilleren en kontrakt. Den kontrakt er nu forlænget med yderligere 3 år.

Maria Lykkegaard har sin sæsondebut til gode, efter hun i sommers blev opereret i skulderen, men stregspilleren er tæt på comeback, og nu står hun med en forlænget kontrakt med København Håndbold.
– Klubben har store ambitioner, som jeg synes, det er fedt at kunne være en del af. Vi skal bygge videre på det grundlag og den kultur, der er mange, der har været med til at opbygge siden klubbens start i 2013, fortæller Maria Lykkegaard, der forsætter:
– Jeg er glad for at være i klubben, og jeg har det godt på holdet. Pigerne er virkelig søde. Jeg har de seneste år haft Louise Svalastog til at lære mig op, og de ældre piger på holdet vil virkelig os unge det bedste, så jeg havde aldrig været der, hvor jeg er i dag, hvis jeg ikke havde haft nogen til at lede mig på rette vej, fortæller hun.

Cheftræner Claus Mogensen har arbejdet sammen med Maria Lykkegaard i halvandet år, og han fortæller om stregspilleren og hendes kvaliteter:
– Vi er meget glade for forlængelsen med Lykke, som på rigtig mange parametre er et godt match med København Håndbold. Lykke er en stor fighter, og hun har i mine halvandet år i klubben været bærende for træningskulturen. I forsvarsspillet har hun allerede bevist sig i ligaen som en spiller, der matcher de bedste, forklarer han og forsætter:
– Vi er overbeviste om, at hun er på vej i samme retning med angrebsspillet, og hun vil dermed blive en komplet spiller. Sidst men ikke mindst, så er vi også glade og stolte over, at vi har kunnet bygge videre på FIF’s fine talentarbejde og udvikle en lokal spiller til højeste niveau i Danmark.

Gennem de seneste 5 sæsoner har Maria Lykkegaard bidraget til og været vidne til København Håndbolds udvikling, og hun glæder sig over, at håndbolden spirer i Hovedstaden.
– Der er et godt sammenhold med vores samarbejdspartnere, og der er kommet en rigtig god stemning i Frederiksberg Hallerne, hvor rammen om vores hjemmekampe er rigtig god. Det er dejligt, at vores samarbejdsklubber kommer med glade børn, da det er der, håndboldkulturen på sigt skal skabes fra, og at vi som ligahold kan være med til det, er ret fedt, siger hun og ser frem mod Final4, der kan blive hendes debutkampe i år.
– Jeg glæder mig meget til at spille sammen med mine holdkammerater igen og ikke mindst mærke kampstemningen. Det er en fed følelse at stå sammen og kæmpe for hinanden med vores fantastiske fans, der hepper på os. Jeg glæder mig bare så meget, understreger hun og slutter:
– Alle går lidt mere op i det, når det er finaler. Det er vind eller forsvind, så alle er bare lige lidt mere tændte.

Om det bliver til sæsondebut for Maria Lykkegaard til Santander Final4, kan du se på TV2Sport den 29. december, hvis du ikke tager turen til Silkeborg og støtter tigrene.

Der er stadig billetter til begge dage på billetsalg.dk