Lokalopgør venter på Vesterbro

Cheftræner Bo Spellerberg sætter ord på dagens kamp i Bavnehøj Arena, hvor sæsonens sidste lokalbrag venter mod Ajax København.

-“Et stort mirakel skal der til, hvis Ajax skal overleve i ligaen og indhente de 8 point op til Bjerringbro. Det er der vidst ingen, der tror på længere. Så for Ajax handler det nok mere om at få slettet nullet og vise, de godt kan spille en god kamp over 2 x 30 minutter. Ajax har i deres sidste par kampe været godt med i lange perioder, og med lidt held kunne de godt have fået point. På et eller andet tidspunkt skal Ajax også nok få 2 point. Sådan går det næsten altid. Det skal bare ikke være mod os.

Vi må i dagens opgør påtage os favoritrollen og forsøge at levere en professionel indsats derefter. Ajax skal gøre alt for, at det udvikler sig til et intenst lokalopgør, hvor tilfældigheder og marginaler kan gøre udfaldet. Vi skal på den anden side forsøge at spille kampen på vores præmisser og kontrollere kampen. Altid nemmere sagt end gjort.

Rent mentalt er det nærmest den omvendte opgave end sidste uges opgør mod Esbjerg. Her gik vi på banen mod et af verdens bedste hold, og en sejr ville have været en ”lille” overraskelse. I dag er kravet en stensikker sejr.

Dagens lille klumme vil jeg lukke af med en lille opfølgning fra vores sidste udebanetur. Min kære assistenttræners forældre bistod os med aftensmad til hjemturen fra Bjerringbro. Det blev en fantastisk oplevelse med tapas ala Randers.
Den lækre tapas blev endda rundet af med en chokolade muffin med fyld. Min egen datter, der var så heldig at smage en dagen derpå, udtalte prompte: ”De er jo bedre end dem fra Bodenhoff’”. Det måtte jeg give hende ret i… Selvom jeg jo ikke selv er den store kagespiser (griner).

Vi takker mange gange for menuen og håber snart, vi kommer på de kanter igen.”

København Håndbold ønsker alle en god kamp, og håber på et intens lokalopgør, med en masse god håndbold!