Ligadebut til Dalbo og Theil

To af klubbens egne talenter fik her til aften ligadebut i sejren over EH Aalborg.

Emilie Theil har tidligere fået debut med tigeren på brystet i en pokalkamp, men at få lov at løbe på banen i Frederiksberg Hallen var alligevel lidt mere specielt.
– Det var sindsygt fedt endelig at få lov at være en del af stemningen under kampene, når jeg nu længe har trænet med og fulgt holdet fra sidelinjen. Selv om det ikke blev til mange minutter eller nogle mål fra mig, var et en fed oplevelse at blive modtaget med en stor klapsalve på banen, og det håber jeg inderligt, at der bliver mere af i fremtiden, siger Emilie Theil, der bliver suppleret af Matilde Dalbo, der fortæller:
– Det var en helt igennem fantastisk oplevelse for mig, og jeg er meget stolt over at have fået lov til at spille med så dygtige spillere og trænere. Jeg er meget taknemlig for min debut. Det er stort, smiler hun.

Matilde Dalbo spillede i nummer 4, mens Emilie Theil havde lånt Marie Walls trøje, nummer 23.

Begge spillere er en del af FIF Håndbolds talentfuldeU18-hold.