Larissa Nusser runder en flot milepæl

Der skulle en sejr til for at holde liv i drømmen om at komme videre til semifinalen da vi i eftermiddags tog i mod Team Esbjerg på hjemmebanen i Frederiksberg Hallen.
Det der på forhånd lignede en svær kamp, endte desværre med at blive det og drømmen semifinalen er nu for endegyldig slukket.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;
– “Desværre var der ikke noget at stille op mod et stærkt spillende Esbjerg hold i dag. Samtidig forsvandt den sidste lille chance for en semifinale, så vi er naturligvis skuffede i dag.
Vi må erkende, at både Esbjerg og Herning-Ikast har været et niveau over os i gruppespillet. I dag møder vi et topmotiveret Esbjerg hold, som jeg synes spillede en god kamp. Derfor er det også retfærdigt, at de tager de 2 point med hjem i dag. Jeg synes pigerne viser en god moral, og får skabt en del gode muligheder undervejs. Dog må vi også erkende, at vi ikke er helt dygtige nok endnu til at skabe tiltrækkelige mange af dem for at vinde mod Esbjerg.
Nu retter vi fokus mod at få sluttet godt af og få spillet 2 gode kampe mod Herning-Ikast og Silkeborg-Voel.”

Heldigvis var der gode individuelle præstationer at finde i kampen, ligesom vi før kampen kunne fejre en flot milepæl.

Larissa Nusser spillede sin kamp nummer 100 netop i dag, en virkelig flot præstation af den stadig unge hollænder, der fik sin debut med tigeren på brystet tilbage i 2018.
Som det 11. medlem af Klub100, skriver Larissa sig velfortjent ind i et fornemt selskab. Vi er utrolig stolte af at have så mange dygtige spillere stående på listen.

Kampfakta

Resultat: 25-33 (12-16)
Målscorer:
7 Hansen
6 Nusser
3 Helleberg
3 Wildbork
2 Føns
2 Thomsen
1 Essemann-Beck
1 Blomstrand