Krullaars forlænger til 2023

København Håndbolds unge venstre back Nyala Krullaars er så glad for at være i Hovedstaden, at hun har nu forlænget sin kontrakt til sommeren 2023. 

Cheftræner Claus Mogensen er meget glad for, at den unge bagspiller ser sin fremtid i København.
– Nyala har hendes alder til trods gjort et godt indtryk på os, siden hendes ankomst hertil i sommer. Det har hele tiden været tanken, at vi hentede hende med et langsigtet perspektiv. Det er det forsat, men hun har også vist, at hun allerede har nogle værktøjer, som kan bruges i Ligaen, understreger Claus Mogensen, der forsætter om Nyala Krullaars, der vandt sølv ved U19 EM i sommer:
– Hun er eksplosiv, hvilket giver hende muligheder i gennembrudsspillet, men også på skud med et hurtigt aftræk. I defensiven er hun frygtløs og aggressiv, og kaster sig gerne hovedkulds ind i dueller med fysisk stærkere modstandere. Herved kompenserer hun for, at hun ikke er så langt i sin fysiske udvikling som mange af modstanderne. Netop det fysiske er hendes store fokusområde og med kontinuerlig udvikling af det, er vi sikre på, hun kommer til at vokse, som så mange andre hollandske spillere, der har gjort det før hende i den danske liga.

Selv er den unge hollænder faldet godt til i Hovedstaden. Ikke mindst grundet de andre hollændere på holdet.
– Jeg er virkelig glad for at være her, og jeg troede, at det ville blive hårdere at flytte væk fra alt det velkendte, så selv om jeg selvfølgelig savner min familie, så er der en god atmosfære, og det hjælper mig, at jeg bor sammen med Larissa, som jeg kender, siger Nyala Krullaars om skiftet i sommer og forsætter:
– Jeg har allerede udviklet mig på de første måneder, og jeg føler, at der er super gode rammer for, at jeg kan forsætte med at bygge på i København. Klubben er professionel, og pigerne er rigtigt søde, så jeg trives, smiler hun og fortæller, at det også har været godt for hende, at København Håndbold tilbød en værtsfamilie til hende.
– Det er rart, når vi har spillet kamp, at der står nogen, der er kommet i hallen for min skyld, og jeg kan få et kram. Og netop hallen her er jo helt fantastisk. Det er fedt, at vi har så mange fans, der kommer og støtter og laver en fed kulisse, men jeg skal vænne mig til, at der er nogen, der vil have selfies og autografer. Det er jeg ikke vant til, griner hun.

Nyala Krullaars kan komme i spil i aften, når vi møder Team Esbjerg kl. 18.30 i Dokken.

Nyala Krullaars præsenteres af IGP Scandinavia.