Kragballe vil indfri egne ambitioner

Hun var den tredje spiller til at runde 100 kampe for København Håndbold, men indeværende sæson bliver Mai Kragballes sidste for København Håndbold, da kontrakten ikke forlænges, når den udløber til sommer.

I sommeren 2015 vendte en kun 17-årig Mai Kragballe tilbage til København efter et års ophold i Ikast, og efter fire år med tigeren på brystet skal der til sommer nye udfordringer til for playmakeren.
– Jeg har været rigtigt glad for at have fået lov til at være en del af København Håndbolds rejse indtil nu, men jeg har også stor respekt for, at klubben vil noget andet, siger Mai Kragballe, der har kontraktudløb til sommer og forsætter:
– Som Frederiksberghals-pige har det været rigtigt stort at være med i to DM-finaler, at vinde guld og få debut i Champions League. Jeg er taknemlig for at have været en del af et rigtigt godt træningsmiljø, og selv om det i store perioder ikke har givet så mange spilminutter, så har det været det rigtige for mig. Jeg har rykket mig rigtigt meget som håndboldspiller ved at blive presset af de mange talentfulde medspillere, jeg har haft, siger hun og ser kontraktudløbet som en mulighed for at få en ny rolle i en anden klub.
– Jeg er klar til at få nye udfordringer og forhåbentligt større udfordringer, da jeg ellers får svært ved at indfri nogle af mine egne ambitioner for fremtiden, siger hun og slutter:
– Men inden jeg skal videre, så vil jeg nyde den kommende halve sæson, hvor der venter mange fede kampe, som jeg glæder mig til at skulle spille. Jeg har et klart ønske om at slutte godt af i den sorte trøje med nummer 14 på ryggen – og gøre det sammen med det publikum, der har været helt unikt og en stor opbakning gennem de sidste mange sæsoner.

Cheftræner Claus Mogensen siger om Mai Kragballe:
– Vi kommer til at savne Mai både som spiller og person. Hun har et smittende humør, og hun har altid en joke klar i ærmet. Mai skal ud og prøve sig af andetsteds, og jeg ønsker hende kun alt det bedste, siger han og forsætter:
– Mai har i sin tid i København Håndbold udviklet sig meget, og i denne sæson endnu mere. Hun er blevet modnet i sit spil, og det har været glædeligt at være vidne til, og jeg kommer helt sikkert til at følge hendes videre udvikling i hendes nye klub, slutter han.

Mai Kragballe var onsdag aften med i sejren over Viborg HK, hvor hun nettede 4 gange.