Kragballe 14. spiller til landsholdssamling

København Håndbold havde i starten af ugen 12 spillere til landsholdssamling på A- og udviklingslandshold for Holland, Norge, Sverige og Danmark, men siden fulgte en udtagelse til Anne Cecilie La Cour og dernæst Mai Kragballe torsdag morgen.

Til dagens træning kunne København Håndbolds spillere tælles på en hånd. Og endda lidt mindre end det, men det er vilkårene med en trup af så høj kvalitet.
– Jeg er mest af alt glad på spillernes vegne over, at de kommer afsted og får de oplevelser og den erfaring, det giver at være med landsholdene. Jeg er sikker på, at de alle kommer hjem med fornyet og positiv energi til den kommende periode, forklarer cheftræner Mogensen, der forsætter om den lidt aparte situation med for lidt spillere til en start-7’er.
– Det vanskeliggør selvfølgelig træningssituationen herhjemme for de tilbageværende spillere, når de ikke rigtigt har nogen at træne med og imod, så derfor har vi i højere grad lagt fokus på den fysiske træning, forklarer han.

De svenske landsholdsspillere, Linn Blohm, Johanna Bundsen, Jenny Alm og Hanna Blomstrand, spiller i aften og på lørdag mod Island på øen langt mod nord.
De norske spillere, Thea Mørk og Emily Stand Sando, deltager ved Golden League eller i kampene mod det danske udviklingslandshold med Rekrutlaget, og de kan møde holdkammeraterne Mia Rej på A-landsholdet og Amalie Milling, Maria Lykkegaard, Anne Cecilie La Cour og Mai Kragballe på udviklingslandsholdet. De tre hollandske, Debbie Bont, Kelly Dulfer og Larissa Nusser er samlet under den danske træner Helle Thomsen.

Næste opgave for spillerne på klubholdet bliver udebanekampen mod EH Aalborg den 3. oktober på udebane. En kamp, der kan ses på TV2Sport.