Køhler: Vi fik dem til at mislykkedes

København Håndbolds assistenttræner Christian Køhler var i dag forfremmet til cheftræner i kampen mod Aarhus United, mens Claus Mogensen sad på tribunen på grund af karantæne, og en gammel kending blev hentet ind til at assistere.

Troels Banggaard – København Håndbolds tidligere assistenttræner – var hentet ind som makker til Christian Køhler i dagens kamp mod Aarhus United, og med duoen i spidsen hentede København Håndbold to point.

– Jeg er virkelig tilfreds, fordi den plan vi havde lagt om, at AarhusUnited skulle mislykkedes, lykkedes. Det var det, der skete. Jeg synes, vi var kløgtige, og vi eksekverede på højt niveau, fortæller Christian Køhler, der forsætter:
– Det var en holdpræstation i dag, hvor vi rykkede tæt på hinanden og bakkede hinanden op. Jeg synes, vi leverede et rigtigt godt udtryk, hvor min fornemmelse er, at de, der var på bænken støttede dem på banen, og alle prioriterede holdet højst i dag. Det var fedt, siger han og understreger:
– Jeg synes, vi var skarpe i dag, og jeg tænker, der er genvalg til trænerteamet på fredag med den præstation, vi leverede, griner han.

På fredag den 13. september møder København Håndbold i HTH Ligaen EH Aalborg i Frederiksberg Hallerne kl. 19.00.
Køb billet til kampen på ticketmaster.dk.

Kampfakta: 22-30 (6-16)
Tilskuertal: 605

Målscorere:
10 Linn Blohm
8 Mia Rej
4 Larissa Nusser
3 Maria Hjertner
3 Olivia Mellegård
1 Johanna Bundsen
1 Debbie Bont

Bundsen blev noteret for en redningsprocent på 43%.