Køhler: Det er specielt for mig

Assistenttræner Christian Køhler glæder sig til, at hans tidligere klub Ajax København kommer på besøg torsdag, og selv om det ikke er første gang, han møder dem med tigeren på brystet, så vil det altid være lidt specielt.

Når kampen om København torsdag aften kl. 19.00 fløjtes op, står Christian Køhler på sidelinjen hos København Håndbold, og selv om han vil slå Ajax København, vil den klub altid have en unik betydning for ham.
– Det er altid specielt at møde Ajax. Klubben har en stor betydning for mig, da de hentede mig til København for snart otte år siden. Foruden mange gode håndboldoplevelser, er de også skyld i, at jeg nu stadig bor i København. Jeg faldt pladask for klubben og byen, og jeg lærte lidt om de københavnske foreningsdyder på godt og ondt. Det er en klub, som beror på enormt stor frivillighed, og det beundrer jeg dem rigtigt meget for, forklarer han og forsætter:
– Det er et sted, hvor man skal have arbejdshandskerne på, hvis man ønsker at være en del af fællesskabet.

Om de kommende modstandere på kvindesiden siger Christian Køhler:
– Mange af fællesskabsdyderne gør sig i allerhøjeste grad også gældende hos Ajaxs ligadamer, og dertil er det krydret med en ukuelig fightervilje. Ajax har vist, at de med begrænsede ressourcer kan drille hold i Ligaen og de har fået en flot start på 2019. Det er inspirerende at følge, men mine følelser til trods, så vil vi gerne sætte en stopper for det lige på torsdag, smiler han.

København Håndbold og Ajax København spiller kl. 19.00 i Frederiksberg Hallerne.

Køb billet på ticketmaster.dk