København ophæver med playmaker

København Håndbold har accepteret at ophæve kontrakten med playmaker Silje Brøns Petersen, 5 måneder før kontraktens udløb, efter en gensidig aftale mellem spiller og klub.
Det har været et stort ønske fra klubbens side at hjælpe Silje bedst muligt videre i hendes håndboldkarriere, da det stod klart, at kontrakten til sommer ikke skulle forlænges.

Adm. direktør Louise Svalastog udtaler;
”Der er opstået et spændende og eksotisk tilbud for Silje, som hun gerne vil forfølge, og vi har på den baggrund accepteret at lade hende forfølge denne mulighed. Vi vil gerne takke Silje for tiden og oplevelserne sammen her i klubben, hvor det er blevet til hele 94 mål og ikke mindst 109 assists. Hun ønskes alt det bedste fremover og håber, at hun får endnu et godt udenlandsk ophold.”

Silje Brøns udtaler;
-”Jeg har fået en meget spændende mulighed for at komme et nyt sted hen. Da det stod klart at min kontrakt i København ikke blev forlænget til sommer og at jeg ikke var en del af fremtidsplanerne i klubberne, gav det mening allerede nu at søge nye udfordringer for mig.
Jeg vil gerne takke klubbens fans for den enorme opbakning og støtte de både har givet mig og holdet. Derudover vil jeg gerne takke pigerne, jeg ønsker dem alt muligt held og lykke i fremtiden.”

Silje stopper derfor i klubben pr. dags dato og er ikke med i truppen til morgendagens opgør mod Ikast Håndbold.